Lægerne Postvænget

 

Praktisk information


Konsultation:

 

  • Foregår kun efter aftale
  • En konsultation er ca. 10 minutter inkl. klinisk undersøgelse, receptfornyelse, henvisning m.m.
  • Har du flere problemstillinger skal det vigtigste udvælges i prioriteret rækkefølge, så disse kan behandles grundigt. Dette er af hensyn til kvaliteten i den ydede lægehjælp og for at forsøge at overholde tidsplanen
  • Det er ikke muligt at bestille dobbelttid

 

Resterende spørgsmål/problemstillinger kræver ny tid en anden dag, da det ifølge Overenskomsten med Danske Regioner, kun aflønnes for én konsultation pr. dag, dvs. der ikke kan bestilles tider ved læge og sygeplejerske på sammen dag. Vi håber, at I vil respektere og hjælpe os til dette.

Oplys sekretæren, hvis der er tale om attester og graviditet, da det kræves, at der afsættes ekstra tid.

 
Aftenkonsultation onsdag:

KUN EFTER AFTALE
Denne konsultationsperiode er først og fremmest beregnet til opfølgende kontrol af patienter, som vanskeligt kan gå til læge i den normale arbejdstid. Onsdag aften er der kun afsat ganske kort tid til hver konsultation, så derfor vil du ikke kunne få lavet omfattende undersøgelser, udfyldt større attester eller lavet børne- og gravitiditetsundersøgelser.
 
Akut sygdom:

Akutte tider efter telefonisk aftale.
 
Tidsbestilling:

For at kunne tilrettelægge tiderne bedst muligt bedes du oplyse sekretæren om, hvad det drejer sig om, f.eks. børneundersøgelse, forsikringsattester, kontrolundersøgelse, blodprøver eller akut opstået sygdom

Vi kan blive forsinket alligevel – der bliver ofte behov for at behandle en akut syg uden tidsbestilling enten i lægehuset eller ved sygebesøg.

Tidsbestilling kan også bestilles via hjemmesiden under KONTAKT/E-KONS. I skolernes ferie skal al tidsbestilling dog foregå pr. tlf.
VIGTIGT: Bestiller du for familiemedlem, skal der logges ind med pågældenes cpr nr.
 
Receptfornyelse:
Vi opfordrer til brug af vores hjemmeside, for at undgå lang ventetid i tlf. Klik på menupunktet KONTAKT/E-KONS.

Ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinier, vil det fremover kun være muligt at bestille sove-/angstdæmpende medicin ved konsultation hos sygeplejersken.
 
Sygebesøg:

Du kan ringe mellem kl 8 og 8.45 og anmode om sygebesøg, hvis du eller din pårørende ikke kan komme i klinikken. Lægen kører ud, når det er nødvendigt, men du får den bedste behandling i klinikken, hvor lys, leje og instrumenter er for hånden.
 
E-konsultation:

Under menupunktet KONTAKT/E-KONS kan du stille et kort, konkret spørgsmål til lægen.
Det er også via dette, du kan få visse svar fra os.

OBS IKKE AKUTTE spørgsmål. Der kan påregnes op til 5 dages svartid.
VIGTIGT: Spørger du på familiemedlems vegne, skal der logges ind med pågældenes cpr nr.
 
Afbud
Hvis du ikke kan overholde den aftalte tid, skal du melde afbud så hurtigt som muligt. Tænk på, at en anden så kan få glæde af tiden.

 

Nyt telefonnummer

Husk at give besked, hvis du får nyt telefonnummer. Dette sker ikke automatisk. Du kan selv ændre det under KONTAKT/E-KONS /ret kontaktoplysninger


Lægerne Postvænget   |   Postvænget 1   |   9440 Aabybro   |   Tlf 98 24 13 11
administration